MENU SLUITEN

Boeilijn, Almere

Nieuwbouw van hoekwoning

De hoekwoning staat op een uitdagende plek. De voorgevel doet mee in een gevelbeeld, wat verspringt in architectuur. De zijgevel heeft in een panoramaview naar de haven en de brug, maar kan niet te open zijn i.v.m. privacy. Het uitzicht wordt nu beleefd vanuit de woning d.m.v. een raam van ca. 4 meter vanaf 1,7 meter. Op de bovenste verdieping is aan deze zijde een dakterras gemaakt d.m.v. een setback. Deze setback geeft weer privacy in de slaap- en badkamer. De achtergevel is gericht naar de tuin en opengesteld door grotere openingen in de gevel.

Categorie

  • Woningbouw

Locatie

  • Boeilijn, Almere

Jaar

  • 2013

Opdrachtgever

  • Familie Huizinga

Deze website gebruikt cookies om u de beste ervaring te geven. Ga akkoord door op de groene button te klikken. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.