MENU SLUITEN

M Blokker Architecten

Het architectenbureau M Blokker Architecten is sinds 2010 gevestigd in Bunschoten-Spakenburg en opgericht door architect Michiel Blokker. Wij kenmerken ons door persoonlijk contact, aandacht, beleving en ervaring door uiteenlopende projecten van woningbouw, utiliteitsbouw, interieur, tuinen en impressies en studies.

Wilt u een offerte aanvragen? Wij doen dit alleen na persoonlijk contact.
Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om uw persoonlijke afspraak te maken. Wij denken graag met u mee.

Ik wil een persoonlijke afspraak

Contact

Door goed te luisteren en op een creatieve manier met de wensen van de opdrachtgever om te gaan, ontstaan er mooie projecten. Wij werken namelijk voor en met de opdrachtgever.

Aandacht

Door aandacht te geven aan de opdracht en opdrachtgever ontstaat er een energie, waardoor mooie concepten ontstaan, welke door kunnen groeien tot realisatie.
We laten ons niet beperken tot de opdracht en richten ons op de gehele context, tuinontwerp en het interieur.

Beleving

Goede architectuur ontstaat door inpasbaarheid van de beleving in verschillende disciplines. Sinds 2010 passen wij deze beleving slim, strategisch of subtiel toe op onze ontwerpen. Het laten ontwikkelen van een woning, bedrijfspand etc. is een mooi en persoonlijk proces. Om het ontwerp goed over te brengen, maken wij ook gebruik van 3D visualisatie software. Hiermee is in de ontwerpfase al een heel goed beeld te schetsen van het ontwerp.