MENU SLUITEN

Libel 11 te Epe

Verbouwing en uitbreiding

In het plan Klarenbeek in de gemeente Epe hebben we een vrijstaande woning ontworpen voor Stefan en Viola.
Het ontwerp is opgebouwd uit een mooie verhouding van materialen en kleuren.
De zadelkap loopt in de nok naar buiten, waardoor de kap een stuk scherper wordt en de woning een bijzondere uitstraling geeft.
Er is nobelwood onder het overstek geplaatst, wat weer terug komt bij de deuren, ramen en dakkapellen.
Het staat op een mooie plek met uitzicht aan de voorkant op een park, waardoor de grote glas oppervlakken goed tot z’n recht komen.

Categorie

  • Woningbouw, Interieur/tuinen

Locatie

  • Libel 11 te Epe
  • Plan; Klarenbeek

Jaar

  • 2018

Opdrachtgever

  • Stefan en Viola

Deze website gebruikt cookies om u de beste ervaring te geven. Ga akkoord door op de groene button te klikken. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.